Petőfi
Üdvözöljük

ALAPÍTVÁNY

Kedves Szülők! Kedves Támogatóink!

Szívesen fogadjuk az 1%-os felajánlásaikat iskolánk alapítványa számára!

A Petőfi Utcai Általános Iskoláért Alapítvány
18387586-1-04

Támogatóink

mentorhalo hatartalanul ekreta

Petőfis anyukák a gyulai jótékonysági futóversenyen

Minden évben megrendezik a "Fuss a sérült gyermekekért" futóversenyt és kerékpárversenyt Gyulán. A szervező egyesület támogatja a sérült gyermekek gyógykezelését, rehabilitációját. A nevezési díj egyben a támogatási összeg.

Az iskola 4/a osztályos anyukái szerveztek egy csapatot, és beneveztek még tavaly decemberben a 21 km váltó futásra: Pásztorné Béres Móni, Zátonyiné Kati, és Tóthné Gyöngyi. Sajnos Móni lesérült ezért ő nem tudott futni.
Helyette Kiss-Balogh Julianna állt be. A rendezvény 10.00-kor kezdődött aziskolás gyerekek futóversenyével a gyulai vár körül. 10:40-kor indult a kerékpáros mezőny, hogy letekerjék a 42 km-s távot. 11:00 indult a futóverseny.

Julcsi futotta az első kört szuper idő alatt: 32,34 perc, Gyöngyi volt a váltó második tagja, 52,26 perc alatt teljesítette a távot, a két lány Török Timi és Tóth Brigi a szurkolás mellett csatlakoztak és futottak egy szakaszon, nagy energiát adva a táv teljesítéséhez. Zátonyiné Kati futotta az utolsó kört: 47,46 perc alatt. Jó hangulatban, kiválóan teljesítették a távot. A szurkoló csapat tagjai már nagyon vágytak egy megérdemelt fagyira, és az anyukáknak is vissza kellet pótolni az elvesztett energiát, így a verseny után jöhetett a fagyi.

Gratulálunk a sportteljesítményhez, köszönjük a támogatást és az iskolánk képviseletét.