Petőfi
Üdvözöljük Iskola nyitogató 2018-19 Tájékoztató Programok Tanítók

ALAPÍTVÁNY

Kedves Szülők! Kedves Támogatóink!

Szívesen fogadjuk az 1%-os felajánlásaikat iskolánk alapítványa számára!

A Petőfi Utcai Általános Iskoláért Alapítvány
18387586-1-04

MENZA ügyintézés

hétfőtől-csütörtökig: 7.30-13.30
pénteken: 7.30-11.30

ebédfizetési napokon:
7.00-10.00 és 15.00-17.00

Polyák Edit
+36 20/260-28-26

Eseménynaptár

 • jan
  24
  Félévi osztályozó értekezletek
 • jan
  25
  Az első félév utolsó tanítási napja
 • jan
  26
  „Nyitott iskola” - iskolabemutató a leendő elsős gyerekeknek és szüleiknek
 • febr
  04
  Félévi értekezlet
 • febr 04
  -
  febr 08
  Félévi szülői értekezletek az 1-4. évfolyamon

Támogatóink

mentorhalo hatartalanul ekreta

Közlekedik a család 2018

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2018. április 14-én, Békéscsabán tartotta meg a „Közlekedik a család” vetélkedő Békés megyei döntőjét. Az AutoMobil Körös Kft. Szarvasi úti telephelyére a megye több településéről érkeztek a családok. Idén az iskolák is versengtek egymással, nemcsak a családok, természetes volt tehát, hogy iskolaként is regisztráltunk a rendezvényre.

Köszönet annak a 11 családoknak, akik eljöttek a rendezvényre. Többen már "visszaesőnek" számítanak, hiszen több éves múltra tekint már vissza a verseny. A megyében biztosan tőlünk vettek részt a legtöbben, bizakodunk az országos jó szereplésben.

A versenyzők 11 állomáson mérhették össze tudásukat, ügyességüket. Voltak olyan helyszínek, ahol elméleti kérdések várták a gyermekeket és a felnőtteket, illetve számos gyakorlati feladatot is meg kellett oldaniuk a családoknak. Volt többek között KRESZ tesztlap, elsősegélynyújtás, kvíz-játék, ügyességi pálya kerékpárosoknak és autósoknak. A családok idén is számos újdonsággal találkozhattak a vetélkedőn. Ilyenek voltak például a „Körforgalom” társasjáték, a „Kérdezz-felelek” és a „Sacc/Kábé” elnevezésű játékok, amelyek tavaly még nem szerepeltek a programban.

A kellemes, jó hangulatú, játékos rendezvényen jól éreztük magunkat, csábítunk másokat is arra, hogy jövőre tegyenek egy próbát, teszteljék közlekedési felkészültségüket, tudásukat.  Üdvözlettel: Barta család